AI

Arrangement om AI

Arrangement om AI: I samarbejde med Erhvervshus Sjælland satte Sjællands Udviklingsalliance den 12. marts 2024 fokus på, hvordan man kan bruge AI - og måske vigtigst af alt: hvordan man hurtigt kommer i gang.

Heino Knudsen og Lars Petersson, initiativtagere til og formænd for Sjællands Udviklingsalliance, Line Fossing Riel, direktør, Erhvervshus Sjælland, samt moderator Jens Nicolaisen, adm. direktør, Sjællandske Nyheder og repræsentant i Sjællands Udviklingsalliance, gennemgik de muligheder, brugen af kunstig intelligens giver både de sjællandske virksomheder og sundhedsvæsnet.

AI


Herefter præsenterede Torben Külper Hansen fra itm8|JDM de typer af kunstig intelligens, der findes, og understregede vigtigheden i at have styr på data, inden man går i gang. Et eksempel på hvordan man kan bruge AI kunne være en taksator, som hurtigt kan finde ud af, om kunden er dækket af sit forsikringsselskab blot ved at spørge AI-værktøjet.

AI


Lasse Løvdahl fra Knowit viste med en case fra Lagkagehuset, hvor let det er at komme i gang. Her bruges AI til at videresende kundehenvendelser til de rette afdelinger hos Lagkagehuset. En anden case er Copenhagen Visitor Service, som kan foreslå turister, hvilke seværdigheder og restauranter, de skal besøge.

AI

Carsten Lysdal og Joe Kniesek fortalte om, hvordan AI har revolutioneret måden, Sjællandske Nyheder går til indholdsproduktion. Sammen har de udviklet Chatty, der kan skrive resuméer og korte artikelkladder på baggrund af pressemeddelelser. Chatty er en uvurderlig assistent, fordi den netop kan automatisere rutineopgave og standardisere dem – hvilket frigør tid til journalistikken.

AI


En stor tak til dem +150 fremmødte, som er blevet sendt hjem med et budskab: Kom i gang med at bruge kunstig intelligens nu.

Du kan bakke op om alliancens arbejde med at sikre, at Sjælland, Lolland, Falster og øerne fortsat er et attraktivt sted at bo, arbejde og drive virksomhed. Et medlemskab viser din støtte til det formål.

Bliv medlem her